Varausehdot

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen, ja hän on vastuussa tilasta varauksen ajan. Kokoustilavaraus alkaa siitä hetkestä kun avain on luovutettu. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen Kokkipojan kanssa, ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Peruutusehdot

Yli yksi (1) viikkoa ennen varauksen alkamispäivää perutuista varauksista palautamme 50 % tilavuokrasta. Myöhemmin tulleista peruutuksista veloitamme 100 % tilavuokrasta. Mikäli asiakkaalla ei ole erillistä sopimusta maksuajasta, tilavuokra maksetaan etukäteen.

Aiheutuneet vahingot

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä huolimattomuudesta aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta tai esimerkiksi siitä että ovi on jätetty auki vuokraajan jälkeen.

Vastuu ja järjestys

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, mikä on tilan kuvauksessa mainittu. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Avaimen luovutuksen jälkeen vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta sekä valojen ja laitteiden sammuttamisesta vuokra-ajan päättyessä. Tila oltava lukittuna jos kaikki lähtevät tilasta pois samaan aikaan kesken päivän esimerkiksi lounaalle/tauolle.

Laskutus

PDF- lasku sähköpostilla tai postitse, käteinen sekä pankkikortti / luottokortti. Jälkikäteislaskutuksesta sovitaan aina erikseen.