Kokkipojalta muistotilaisuuden
tarjoilut

Muistotilaisuuksissa menujen minimimäärä 30 hengelle.

Keitto-menu | 35,00 € / henkilö

Aloitus: Kokkipojan leipävalikoima ja levite, vihannesvati: kurkkua, paprikaa ja jääsalaattia. Palvikinkkua ja juustoviipaleita.
Pääruoka: Kermainen lohikeitto tai perinteinen lihakeitto. (Mukaan teemme aina noin 3-4 hengelle bataatti-juustokeittoa mahdollisia kasvisruokailijoita varten.)
Kahvitus: Vadelmakermakakku ja herrasväenpikkuleivät, kahvi / haudutettu tee.

Kiusaus-menu | 36,00 € / henkilö

Aloitus: Marinoitu broilerisalaatti, vihreä salaatti, talon sinappikastike, leipävalikoima, yrttilevite.
Pääruoka: Valitse seuraavaista kaksi kiusausta: Lohikiusaus, porokiusaus, juustoinen kasviskiusaus tai kinkkukiusaus. Menussa mukana paahdettuja porkkanoita.
Kahvitus: Marjakermakakku, juhlapitkoa, kahvi / haudutettu tee.

Voileipäkakku-menu | 34,00 € / henkilö

Aloitus: Coctail-piirakat ja munavoi.
Pääruoka: Lihavoileipäkakku, kalavoileipäkakku tai kasvisvoileipäkakku.
Kahvitus: Marjakermakakku, pullakranssi, herrasväenpikkuleivät, kahvi / haudutettu tee.

Perinteinen juhlamenu | 40 € / henkilö (toiseksi pääruoaksi mukaan uunilohta ruohosipulikermassa, tästä +4 €/henkilö)

Aloitus: Graavilohi, sitruunamajoneesi, marinoitua sieniä, keitetyt perunat, cheddarjuusto-pastasalaatti marinoitu paprikamajoneesilla, limebroilerisalaatti marinoitu, vihreä salaatti, talon sinappikastike, leipä ja levite.
Pääruoka: Smetana-sipulikastikkeessa mureaksi haudutettua häränlihapataa, riisiä, paahdetut juurespölky.t
Kahvitus: Kermakinuskikakku, kahvi / haudutettu tee.

Muistotilaisuudessa aina ruokajuomina kotikaljaa, vettä ja mehua. Kahvin ja teen kanssa tarjolla maitoa, kermaa ja kaurakermaa. Kahvi on Paulig vaaleaa juhlamokkaa ja tee mustaa Nordqvist haudutettua teetä.

Muistotilaisuuksissa menujen minimimäärä 30 henkilöä. Mikäli määrä on pienempi, henkilöhinta tarkistetaan.

Tarjoilija, joka hoitaa ruokailun ja kahvituksen aikataulunne mukaan, hinnoitellaan kuhunkin tilaisuuteen erikseen, kun tilaisuuden paikka on tiedossa.

Mikäli henkilömäärä on vähintään 70x, niin keitto-menu, voileipäkakku-menu ja kiusaus-menu hinta sisältää tarjoilijoiden veloituksen. Mikäli perinteinen juhlamenu henkilömäärä on vähintään 60x, menu sisältää tarjoilijoiden veloituksen.

Tarjoilija/tarjoilijat hoitaa kokonaisvaltaisesti muistotilaisuudessa tarjoilut aikataulunne mukaan ja siivoaa keittiön siihen kuntoon kuin se on ollut tullessa. Pakkaamme myös ylijäämäruoan asiakkaalle mukaan. Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus muistotilaisuuksien järjestämisestä Pirkanmaalla eri tiloissa.

Kun kauttamme tilaisuudessa tarjoilija, menun yhteydessä mukana valkoiset paperiset servetit ruokailuun ja kahvitukseen sekä valkoiset buffet liinat. Valkoiset pöytäliinat vieraiden pöytiin 6,50 €/kpl.